torstai 5. kesäkuuta 2014

Kysymyshaaste ja kesäinen päivä

Kiitos haasteesta Anne!

Tässä haasteessa vastaan viiteen kysymykseen, jotka minulle on esitetty, ja haastan seuraavat viisi, joille keksin uudet viisi kysymystä.

Kysymykset minulle:

1. Mikä on teidän perheen lapsiluku?
- Yksi lapsi löytyy
2. Mikä olet ammatiltasi?
- Merkonomi
3. Mitä perhe merkitsee sinulle? Oletteko läheisiä perheesi kanssa?
- Perhe on tärkeä. Kyllä oon aika läheinen perheen kanssa. Nähdään kyllä aika harvoin, useammin ois kivempi, mutta kun he asuvat vähän kauempana. Kerran kuukaudessa suurinpiirtein käydään kyläilemässä.
4. Mikä on kasvatusmetodisi? Rajoja ilman rakkautta, rakkautta ilman rajoja vai rajat on rakkautta?
- Rajat on rakkautta mielestäni, ne on välittämisen merkki.
5. Onko teillä suunniteltu jonkinlaista kesälomareissua?
- Ei oikeastaan. Olisi kyllä kiva käydä vähän jossain kauempana, nyt kun Juhollakin alkaa ihan just kesäloma. Mutta varmaan aikalailla täälä Vaasassa vietetään kesä :)

Minä haastan: Pinjan, Julian, Miian, Riinan ja Liisan

Kysymykset teille:
1. Mistä olet tällähetkellä onnellinen?
2. Mikä saa sinut raivostumaan?
3. Mikä äitinäolossa on hankalinta?
4. Onko teillä lemmikkejä? Jos on, niin millaisia?
5. Lempi ravintolasi?

Ja sitten vähän kuulumisia tänne perään :D Tänään on ollut kauhean kuuma päivä, ainakin tuossa päivällä, illalla nyt on vähän viilentynyt. Tänään ollaan oltu Wiljamin kanssa vaunuttelemassa, ja olin Wiljamin kummitädin luona kylässä. En oo tänään meinannut millään saada poikaa päikkäreille, liekö kuumuus syy siihen. Lenkillä yritin jos olisi vaunuihin nukahtanut, mutta ei, ja sitten laitoin vielä parvekkeelle, sielä sitten jouduin ainakin 20min lykkiä vaunuja ennenkuin tuo poika nukahti, ja nukkui sitten vain 45min... Iltapäivällä kokeilin nukuttaa sisälle, mutta ei näyttänyt uni tulevan, joten annoin olla. Miten teillä nukutaan päikkäreitä tällaisilla helteillä?


Huomenna olisi taas perjantai, ja Juholla alkaa kesäloma, ihanaa! Jotain erikoista vois kyllä yrittää keksiä koko perheen voimin, ja mennä edes jonnekkin päivän reissulle jossei muuta.. Mutta mihinkähän sitä lähtisi? :D Pitäisi pikkuhiljaa alkaa ostamaan Wiljamille 80cm vaatteita, kun meillä pakkaa tuo 74 koko olla se johon koot loppuu. Vaatteita vauvalle me saatiin silloin raskausaikana ihan HIRVEÄ määrä, mutta tosiaan aikalailla tuohon 74 asti, muutama 80cm tuolta löytyy. Pitäisi tehdä kesävaate postausta pojan vaatteista tänne. Mutta nyt katsomaan teeveetä, hyväää tulevaa viikonloppua!
Ei kovin nukuttanut!

1 kommentti: